Kajak-kurser Stand-Up Paddling Klättringskurser Fotokurser

Kajakkurser med kajak hos Kajakboden.
Skymning i Kalvfjärden, Tyresö.

Kajakboden är mer än bara kajak! Vi erbjuder kurser inom kajak, stand-up paddling, klättring och foto. Låt starten på ditt äventyr bli hos oss!

Lär dig paddla kajak på våra nybörjarkurser. Prova på kajak och se om det är något för dig. Du kommer garanterat att få mersmak.

Gå en fortsättningskurs, vår s.k. räddningskurs och få kunskap om olika räddnings- och paddeltekniker. Perfekt för dig som vill bättra på dina kunskaper och få vetskap om hur du räddar dig själv eller din kamrat om oturen skulle vara framme.

Kombinera kajakpaddling med klättring. Lär dig grunderna i klättring och repellering under mycket säkra former.

Följ med på vår action & äventyrsfoto-kurs i samarbete med extremsport-fotografen Patrik Lindqvist. Låt dig utvecklas inom kajak kombinerat med din passion för fotografi och ta professionella bilder med din systemkamera.

Prova på S.U.P (Stand-Up Paddle Board) eller så kallad paddelbräda på svenska, som blir allt mer populär i Sverige. Låt dig utvecklas och lär dig tekniken. S.U.P är bra för både balansen och kroppen.

Läs mer om våra kurser i högermenyn. Bokning av våra kurser sker företrädesvis via e-post alt. på telefon: 08-742 09 50. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.

  • Nybörjarkurs Prova På Kajak Steg 1
  • Räddningskurs Kamraträddning Singelräddning Eskimåsväng Paddeltekniker
  • Nybörjarkurs Stand-Up Paddling Stand-Up Paddle Boarding Surftech Balansträning
  • Nybörjarkurs Upplevelse Action Äventyrsfotografering Patrik Lindqvist